Ukategoriseret

Få den bedste advokathjælp

Skulle uheldet være ude, og man mangler en god advokat, så er det vigtigt at finde det rigtige advokatkontor, der kender juraen ud og ind. Man skal også finde det advokatkontor, der kan hjælpe indenfor det aktuelle felt. Elmer Advokater i København er et stort advokatfirma, der rummer de fleste af juraens specialer. De arbejder med arbejdssager, forsikringssager, patientskade, personskade, persondata samt retssager. Flere af deres advokater har møderet for Højesteret, mens resten har møderet for Landsretten. Se mere om Troværdigt advokatfirma i København.

Jurasiden vedrørende persondata er et forholdsvist nyt område, og det er derfor ikke alle advokatfirmaer, der har erfaring med dette område. Det er også en forholdsvist kringlet område, men Elmer Advokaterne gør det nemt og hjælper gerne deres klienter med at udrede tvists.

Elmer Advokaterne har mange års erfaring. Helt tilbage til 1949 går deres historie. Indtil 1999 blev firmaet kørt som et familiefirma, der hovedsageligt beskæftigede sig med ansættelsesret. Da de ønskede at udvide firmaet med yderligere et juridisk område, ansatte de en advokat med stor erfaring indenfor personskade. I 2015 blev Elmer Advokater udvidet yderligere med specialet forsikringsret og efter yderligere 5 år blev det persondata. Elmer Advokater har stor erfaring i rets- og voldgiftssager, blandt andet i Højesteret.

Er man ikke allerde klient ved Elmer Advokater, så har man mulighed for at ringe helt gratis og høre, om Elmer Advokater kan hjælpe i en aktuel sag. Vil man høre, om man kan få fri proces til en sag er det en god idé at have sin årsopgørelse, for to år siden, ved hånden. Elmer Advokater vil hjælpe med at forespørge på fri proces. Får man fri proces til at føre en retssag, så slipper man for alle udgifterne. Det kan derfor godt betale sig at undersøge det først.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button