Ukategoriseret

Få fat i en computer til billige penge online

Har man brug for en computer til privaten, men ikke lige har budgettet til at fare ud og køre det flotteste og nyeste på markedet. Så kan man sagtens gå på nettet for at finde billige produkter, som godt nok er brugte, men intet fejler og stadig har en del år i sig. Ofte har man heller ikke brug for alle de nyeste specs til computeren, for at køre de spil man gerne vil, medmindre man har og så er det jo bare om at gøre en hel investering ud af det.

Har man dog ikke brug for det nyeste, og kan man sagtens tage til takke med sidste års model eller året før det, er der også god chance for at man kan gøre sig et godt køb indenfor køb af brugte computere på nettet. Det vil helt sikkert ikke være en ydelse, man får brug for hver dag, men det er meget rart at kende til et par steder, som man kan tjekke ud engang imellem, bare for at se om der er kommet noget “nyt” på markedet.

Sørg for der er serverplads nok til alle

Når man kører en online virksomhed, eller har en hjemmeside af en art, hvor man sælger sine produkter igennem. Så er der også brug for serverplads, for at kunne lagre alt trafikken der kommer igennem. Har man ikke lige nok plads, er der også mulighed for at man kan købe brugte servere. Igen er det ikke produkter som er faldefærdige, og ikke har mere juice i sig. Der er endda ofte garanti på, så hvis det går i stykker før tid, kan man komme tilbage og få det byttet for noget andet brugt IT udstyr.

Servere kunne blandt andet være sat til salg, fordi man har været nød til at skære ned på omkostningerne i virksomheden. Det er ikke altid, at man lige får mulighed for at udnytte sit fulde potentiale, og hvis der skal skæres noget af ville det også typisk være noget, som man ville fjerne. Så kan andre i det mindste få glæde af det på et eller andet tidspunkt når de har brug for det.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button