Familie og Børn

Nytårskrudt lige til døren

Jeg ved godt at der lige er et stykke tid til at vi når Nytårs aften igen, men det forhindrer mig da ikke i at se om der skulle være nogle gode tilbud hos Krudtteltet.dk, som har Danmarks største fyrværkeri salg. Nu er vi også planlæggere i vores familie, og kan godt lide at have styr på tingene. Så hvorfor så ikke i god tid sørge for at ens nytårs krudt er i hus. Vi har lært af erfaring, at er man for sent ude, så kan der være ting og sager der er blevet udsolgt, og det gider vi bare ikke mere at udsætte og selv for – så derfor er vi tidligt ude. Vi plejer også at bruge for ca. 1000 kr. på krudt og raketter og fontæner – men vi er også en stor familie til at deles om udgifterne til vores Nytårskrudt.

Shop hos Krudtteltet.dk

Når jeg nu går ind og bestiller mit nytårs krudt i deres shop på nettet, så kan jeg også sammenligne priserne, og se hvordan jeg får mest ud af mine penge – sådan kan man nemlig også “tjene” penge. Jeg syntes altid der er nogle knald hamrende gode tilbud op krudtteltet.dk og jeg syntes også at jeg får meget for mine penge. At det så også bliver leveret lige til døren, er jo bare perfekt – så sparer jeg jo pengene til den dyre benzin – så hvis man som jeg vil man have Størst udvalg og mest nytårskrudt for pengene, så er jeg blevet stor tilhænger af Krudtteltet.

Vis mere
Back to top button