Computer og IT

Billige HP blækpatroner

Nu har jeg lige anskaffet mig en ny HP printer for et års tid siden – disse HP blækpatroner der følger med, varer jo ikke evigt, så derfor måtte jeg lige undersøge hvor jeg kunne få nye blækpatroner til de billigste penge. Ja, jeg ved godt det lyder som om jeg er lidt gnier agtig, men hvad der er sparet er tjent, og de penge kan jeg så bruge på noget andet. Jeg har det bedst med at have et stykke papir i hånden, når jeg har fået noget tilsendt som jeg skal læse – mange har sagt, hvorfor læser du det ikke bare online – det kan jeg bare ikke, og det er heller ikke altid at jeg kan rende rundt med en computer fordi jeg skal løse en eller anden opgave samtidig. En madopskrift er for mig bedre i papir end på en pc.

HP blækpatroner til virksomheden

Nu har jeg også lige en lille virksomhed, hvor jeg skal printe en del ud, og igen er det vigtigt for virksomheden at jeg finder den billigste løsning på det. Derfor er jeg landet hos BilligToner, navnet alene siger jo, at der er billige blækpatroner at købe hos dem – et er så logoet, og et andet virkeligheden. Virkeligheden er at de er de billigste i Danmark hvad angår printer patroner og blæk patroner angår, og de har garanteret også landets største udvalg af forskellige typer af toner og blækpatroner til de fleste typer af printere. Der er i hvert fald mange jeg ikke kender til.

Vis mere
Back to top button