Boligindretning

Gør din bolig til dit hjem

 

Gør din bolig til dit hjem

Danmark er et af de lande, der gør mest ud af den hjemlige hygge. I det hele taget er vi som danskere kendte for at ville hygge. Ofte forbindes det med den mørke vinter, hvor hyggen indtages i stuerne. Hyggen er der dog på alle tider og alle steder. På badeværelset, i haven, i soveværelset, i køkkenet – også. Vi gør meget ud af at give vores hjem et udtryk, der matcher vores identitet og værdier. Kommer vi ind i et hjem med minimalisme, kan det være udtryk for at husets beboere går ind for ikke at spilde for mange penge på ikke-livsnødvendige ting samt en beboer, der holder af orden og kontrol. Kommer vi derimod ind i et hjem med masser af nips og et lettere kaos, kan der være tale om en beboer, der har accepteret ikke at være i kontrol med alt, samt en beboer, der under sig livets goder.

Boligindretning når det er bedst

I Bredstrup i Østjylland holder Nordhjem til. Nordhjem er en webshop, der siden 2003 har solgt boligindretning og brugskunst til danskerne. Nordhjem sørger for, at danskerne har et bredt udvalg af interiør, der kan matche en stor del af danskernes boliger, og dermed hjælpe dem med deres boligindretning. Indehaveren af Nordhjem, Helle Skou-Nielsen – tager på messer rundt omkring i verden og vælger selv interiør ud til webshoppen. Der kommer hele tiden nyt til, og Nordhjem har da også knopskudt gennem årerne. Til at starte med solgte webshoppen kun brugskunst. Siden er der blevet udvidet med et outlet, børnevarer og børnetøj samt tøj til mor. Helle Skou-Nielsens ønske er at skabe glæde og begejstring i en travl hverdag; det at give de gode oplevelser videre.

Lækre restpartier

På Nordhjems hjemmeside kan man opleve udsalg af restpartier. Det er varer, der løbende bliver sat ned, og hvis man er hurtig kan man gøre en rigtig god handel. Der hvor Nordhjem adskiller sig fra andre boligindretnings webshops er, at shoppen giver god inspiration til, hvordan varerne vil se ud i virkeligheden, og i hvilke sammenhænge de vil begå sig godt i. Det kan f.eks. være en enkeltstående tallerken i et restparti, der er sat virkeligt meget ned. Enkeltstående sætter tallerkenen måske ikke fantasien igang, men sat op på et billede med glas, træskeer, dækkeservietter og lidt lækker brunch, så vil de fleste blive betaget af denne tallerken. Dét gør Nordhjem til noget helt specielt.

 

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button