Boligindretning

Gør din bolig til dit hjem

Dit hjem er det sted, du lader op. Det er der, du i mange timer hver eneste dag, lever dit liv. Bliver næret sammen med din familie ? og hviler ud. Griner ? og græder, når det sker. Det er det, det drejer sig om, når du skal indrette dit hjem. Nemlig det at lave et hjem. Mærk efter, når du ser, hvad der er det sidste nye. Mærk efter, hvad der er vigtigt for dig.

Boligindretning

Forskellighed

Vi er som mennesker meget forskellige. Nogle elsker f.eks. (kreativt) kaos, hvor der er masser af ting. Andre bor næsten spartansk med meget få ting ? måske kun sort og hvid. Enkelhed, renhed ? og overblik. Det har de brug for.

Start med at spørge dig selv: Hvilken følelse vil jeg gerne have, når jeg træder ind i min nye (stue, køkken, entré)?
Luk øjnene og mærk, hvad der skal til. Det forunderlige er, at du godt ved det indeni. Find ud af, hvad der skal til. Farver virker for eksempel stærkt på de fleste af os. Du kan bladre i magasiner og rive det ud, som inspirerer dig. Find hellere mere end du lige har behov for. Så kan du sortere bagefter. Så har du faktisk en slags moodboard.

Find ud af, hvad du allerede har. Måske har du faktisk det hele. Det skal bare omorganiseres. Stå på en anden måde. Måske skal kommoden males? Sengetæppet skal have en ny farve? Og noget skal videre ? til din veninde eller til genbrug.

Nu står du der med et frisk rum. Giver det dig den følelse, du gerne ville have? Skal der justeres noget? Mangler du lidt? Det kunne være et frisk pudebetræk ? eller et par billedrammer, som du kunne sætte nogle af udklippene ind i.

Mangler du inspiration til dit hjem, er Nordhjem virkelig et besøg værd. Her finder du inspirerende afdelinger med alt til boligen, køkkenet, haven, møbler, delikatesser, entre og garderobe og accesories.

I Nordhjem finder du et stort udvalg af boligindretning og livsstilsprodukter fra førende brands.

Vis mere
Close