Boligindretning

Havet har magiske kræfter.

Historierne om vand og havets nærmest overnaturlige kræfter er mange.Ungdommens kilde. Vandhealing. Det helbredende Døde Hav. Aristoteles og Johannes Døberen. Fra et spirituelt og religiøst perspektiv er stort set hele klodens befolkning enige om, at der er noget ganske særligt ved netop dette element. Men også langt tilbage i videnskaben er havet blevet brugt i behandlingen af patienter. Og mennesker er blevet badet, skyllet, sejlet og kastet i havet i forsøget på at kurere dem for alskens dårligdomme. Eller sendt på kurophold.

Havet rummer noget ekstremt afslappende og vildt eventyrligt i samme pakke. Den ene dag glemmer du dig selv i en god bog med lyden og duften af havvand som baggrundstæppe, den næste er du en del af naturen med udsigt til levende vulkaner flyvefisk, hvaler og høj sø.


I årtusinder er mennesket blevet draget mod havet i en søgen efter fysisk og psykisk velvære. Havvand spiller en central rolle i de fleste religioner og bliver ofte fremhævet for sine magiske kræfter. Og der er faktisk noget om snakken.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button