Sport og friluftsliv

Hotel for Golf interesserede

Min eksmand begyndte at spille golf efter at vi blev skilt, det er nu over 20 år siden, før den tid spillede vi altid badminton, men hans nye kone kunne ikke finde ud af at spille det – så de gik over til at spille golf. Det er der også rigtig mange gamle mennesker der spiller, og der er nok en grund til at golf kaldes en gammel mands sport. Jeg ved godt at der også er mange yngre mennesker der spiller golf, det har bare aldrig interesseret mig.

Det er også en rigmandssport er der nogen der siger, og ja, det er en dyr sport men det er ridning jo også. Der er også poppet flere golf hoteller op rundt omkring i verdenen, og her ved jeg at min eks mand ofte kommer.

En tur til Vejle, og vis man så er golf interesseret, så findes der et godt hotel i vejle der hedder Munkebjerg – det ligger i super dejlige omgivelser, og der er både til den mere luksus og gourmet interesserede. men samtidig også til golfinteresserede. Så her ville man kunne tage på et kæreste ophold, og mens manden spiller golf, kan konen eller kæresten jo så slappe af i wellness området med lidt lækkert til gangen. Hotellet er af høj kvalitet, god standard, og dejlige grønne omgivelser. Hvis man ikke er til golf eller spa, så en vandretur i det grønne område, kunne være en ide. Mulighederne er mange, så udnyt det fuldt ud.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button