Sport og friluftsliv

Undervisning i Qi Gong

Søger en rigtig god Qi Gong mester, en der har den tålmodighed jeg lige har brug for – jeg har nemlig hørt at Qi Gong skulle være godt for mig der render rundt med tankemylder og har en stresset krop. Det siges at det er stille og rolige bevægelser der får ens nervesystem og krop i balance, og det er lige det jeg har brug for. Nu er jeg ikke lige til at blive undervist online, og da slet ikke i Qi Gong, for det er min stue slet ikke stor nok til. Der er sikkert mange dygtige undervisere i Qi Gong, men de fleste opholder sig nok bare i København.

De to nævnte kinesiske kampsport, har jeg lidt svært ved at skille fra hinanden – men de går jo stort set ud på det samme – at komme i balance, så man ikke ryger i totterne på den første og den bedste, når man har en dårlig dag. Det kan jeg jo godt, og jeg indrømmer det gerne, derfor vil jeg jo også gå til qigong undervisning, for mine omgivelser er ikke tjent med at jeg går rundt og er en tikkende bombe. Indtil nu, har jeg bare altid trukket mig fra omverdenen, når jeg selv var i ubalance, men det har jeg besluttet at jeg ikke længere vil – der må være en metode hvorpå jeg kan lære at tackle min ubalance på. Jeg ved godt at Qi Gong ikke kun kan ændre det, men at kosten også skal ændres.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button