Biler og sjov

Nye ting til bilen

Min egen bil

Jeg har altid siden jeg har været en lille dreng ønsket mig min egen bil. Med det mener jeg ikke bare min egen bil at køre rundt i, men en bil helt for mig selv, ikke min kones, men min helt egen. Det skulle være en bil jeg kunne udsmykke, og investere i som min helt egen hobby, og gøre den helt speciel for mig. Jeg har altid gået og haft den drøm, og for ikke så forfærdeligt længe siden blev den drøm til virkelighed. Det skulle dog tage 30 år fra jeg startede med drømmen til nu, men det beviser bare at hvis man holder fast, så skal det nok komme en eller anden dag. Det skal dog nævnes at min kone ikke er helt tilfreds men nærmere bare har accepteret det og synes det er godt jeg har en hobby.

Forskellige ting til bilen

Jeg har endelig fået min drømmebil og jeg har derfor været ude og købe en hel masse ting til bilen som lige passer mig, jeg elsker at være ude i bilen og få disse ting til at passe ind, og selv erstatte de gamle ting med de nye ting til bilen. Alle de ting jeg har været ude og købe har dog været lidt dyrt i længden allerede, og jeg passer derfor på med priser og kigger kun på ting som er fornuftige. Det er ikke kun udstyr, men også normale ting såsom noget batterikabel og andet i nødstilfælde at det går i stykker så jeg selv kan skifte det.

Vis mere
Back to top button