Biler og sjov

Nyeste Hybrid og elbiler til omgående levering

Det kunne da være skønt, hvis jeg havde råd til en af de nyeste Tesla – det har jeg så bare ikke, men jeg mangler ikke noget, det kunne da bare være sjovt. Det er nok også mere mænd der går op i biler og hestekræfter i bilerne, og kvinderne der går op i hestekræfter i dyret hest. Sådan er vi forskellige i vores køn, og det vil det nok altid være. Jeg kan nu godt lide at vi er gået over til elbiler, for de er skønne at køre i, og så larmer de ikke, hverken udenfor eller indenfor, de er vel det man kalder lydsvage. Der er godt nok sket meget indenfor bilbranchen gennem de seneste 10 år – for dengang jeg prøvekørte en elbil, var for 6 år siden – og nu er der så også kommet hybridbiler til. Det gælder både el og hybridbiler til private og til erhvervslivet.

Det bliver jeg nok aldrig, men det har i nok fattet. til gengæld har jeg ikke noget imod de mennesker der er det, og jeg elsker da også at få en tur af og til i en eller anden luksus bil. Jeg kan se at ht-biler.dk har fået både biler og varebiler i kategorien el og hybrid til omgående levering, så hvis i er en af dem der ikke kan vente, så kontakt htbiler og se hvad de har på lager af de nyeste modeller. Det er da altid sjovt, at få en gennemgang og prøvetur når man er på udkig efter ny bil.

Vis mere
Back to top button