Mad og sundhed

behandling af stofmisbrug til dem som har brug for det

behandling af stofmisbrug er alt andet lige meget mere omfattende for nogle, og med akut misbrugsbehandling i København er man i hvert fald godt dækket ind. Her kan man få hjælp mere eller mindre med det samme, hvis det også er noget som står slemt til. Nogle gange ved man slet ikke at man har et misbrug, hvilket også kan være en stille dræber. På et tidspunkt kommer det også til at spille sig dårligt ud, hvis det er man fortsætter ned af den bane i for lang tid.

Det er noget som mange familiemedlemmer og andre pårørende kan skrive under på, og som også selv har oplevet en tæt sig forsvinde til stofferne. For nogle er det den eneste måde at håndtere problemerne på, fordi virkeligheden også har vist sig at være alt for hård at skulle leve med. Det kan være forhold som man selv har sat sig i, eller noget som også kan være forstærket af ens tidligere liv.

Få dig skrevet op og kom i behandling med det samme

Føler man at akut misbrugsbehandling er det man har brug for, kan man som sagt også skrive sig op til det i dag her online. Her kan du også finde meget mere omkring stofmisbrug afvænning af andre kalibre, hvis der er eksempelvis er tale om kokain, amfetamin eller hash. Alle substanser og stoffer som er yderst vanedannende, og med de forkerte intentioner også kan udvikle sig til et farligt misbrug. Nogle kan håndtere det fordi de er et godt sted psykisk og bare godt kan lide stoffet og dets virkning.

For andre er det et desperat råb om hjælp, om at slippe væk fra en virkelighed som er for svært at håndtere på anden vis. Det råb om hjælp er ikke uhørt her på nettet, hvor du yderst anonymt kan søge efter hjælpen. Her kan du også lagt testen, som alt andet lige bevidner om du har misbrugs tendenser eller ej. Find den hjælp du har brug for her online, og kom igang med at nå et bedre sted hen i livet.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button