Mad og sundhed

Få en optimal BMI med Nupo

Jeg var den lykkeligste person der fandtes, da jeg nåede mit BMI mål. Det tog hårdt, men jeg klarede det. Jeg klarede det ikke helt alene, jeg havde lige min gode ven og hjælper Nupo.com og deres produkter til at hjælpe mig gennem de til tider anstrengende dage. Om man vil det eller ej, så kan det nogen gange være lidt anstrengende at være på slankekur for at smide de ekstra kilo der er røget på sidebenene og maven efter mange års stillesiddende arbejd. For mig var det nemt at holde mig til det anbefalede antal kalorier om dagen, når jeg bare holdt mig til Nupo produkterne og nogle grøntsager. Jeg var ikke helt fanatisk, så jeg spiste også andre ting ved siden af mine Nupo produkter, men det var Nupo der fik mig igennem mit projekt.

Thai Suppe fra Nupo

Jeg siger jer, den smager godt – og nogen gange kunne jeg selv lige putte lidt skaldyr i, så blev den lidt mere spændende, når jeg skulle have den md ud til andre mennesker og spise sammen med dem. Nogen gange blev jeg endda spurgt hvor jeg havde den fra, da den smagte så godt – så jeg tænker at der er flere der har den stående i deres skabe. For mig er det vigtigt at holde min optimale BMI, det gør at jeg ikke får ondt i mine knæ, og kan gøre alle de ting jeg gerne vil, uden at få ondt nogen steder. nupo Har jeg i flere afskygninger hjemme i skabet.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button