Mad og sundhed

Fast levering af Tapas fra Spanien

Man kan selv bestemme hvor ofte man vil have sin Tapas levering fra Spanien – jeg selv får den ca. 1 gang om måneden, og det virker for mig – der kommer anvisninger og opskrifter med til inspiration, så på den måde får man et par spanske Tapas dage i løbet af en måned. Da meget af kødet er vaccum pakket og tørret kød, så kan det holde sig længe – så man kan selv bestemme hvornår man vil spise den spanske Tapas. Til en god tapas hører en god vin – og de spanske vine er kraftige og fyldige, og passer rigtig godt til den spanske Tapas. Ud over det kød der kommer med, så kommer der også alle de her små specialiteter med, som man faktisk kun får i Spanien – derfor er disse kasser fra from spain with love en af mine favorit steder at handle ind til en ekstra skøn aften.

Tapas og slankemad

Et eller andet sted, så tænker jeg at de tapas kasser fra Spanien også er slankemad – for jeg har oplevet, at jeg ikke spiser så meget af Tapas som jeg ville gøre med kød og kartofler – og så er denne tapas heller ikke så tung i maven. Det var så lige en lille sidebemærkning. Man kan jo også bruge det kød fra fromspainwithlove.dk mere traditionelt og så servere varme grøntsager til det tørrede kød, og en dressing der passer til. Jeg selv elsker at eksperimentere med det indhold der er i tapas kassen, og får mange gode smagsoplevelser.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button