Industri og Erhverv

OL Gulve

Hvis man står med overvejelser om at få lagt nyt gulv, uanset om man er en erhvervsdrivende virksomhed eller derimod er en privatperson, ja så er det en rigtig god idé at rådføre sig med en fagspecialist indenfor området gulvlægning og gulve. En fagperson indenfor gulve og gulvlægning, altså en gulvspecialist, kan give råd og vejledning, når det kommer til materialer, gulvlægning, pleje, vedligehold og meget mere indenfor gulve. En af de gulvspecialister, som er ekspert på gulvområdet er firmaet OL Gulve.

OL Gulve er ejet af de to venner Ole Thomsen og Lars Mørch (deraf navnet OL Gulve), og de har sammen haft OL Gulve siden 2006. Firmaet startede de to med visionen og ambitionen om, at de ville udvikle og levere de absolut bedste gulve på hele markedet, både hvad angår undergulve såvel som designgulv.

OL Gulve er leveringsdygtige i en masse forskellige typer af gulve herunder industrigulve, Epoxygulve, designgulv, dampspærre gulv og industrigulve. Det betyder, at OL Gulve er leveringsdygtige i gulve til alle formål, uanset om gulvet skal lægges i en restaurant, en børnehave, en skole, en fabrikshal, en sportshal eller et andet sted, som kræver en særlig type gulv.

Intet projekt er for stort for OL Gulve, og man skal derfor endelig ikke holde sig tilbage, hvis man går med tankerne om at få lagt et nyt flot gulv. Det kunne eksempelvis være et lækkert designgulv, som ikke alene er moderne men også er tidsløse Designgulvet er en videreudvikling af industrigulvet, og det betyder, at designgulvet har taget funktionaliteten fra industrigulvet med over, blot pyntet af et lækkert design. Derfor er et designgulv, ligesom industrigulve, holdbare, nemme at rengøre og kan bruges både privat såvel som til erhverv.

Vil man se mere på, hvad OL Gulve kan tilbyde, så kan man gå ind på deres hjemmeside. Læs mere her

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button