Industri og Erhverv

Plantekasser til erhvervslivet

Det er ikke kun til vores små haver, at man anvender plantekasser – for jeg har da købt op til flere plantekasser, der står rundt om i vores hyggelige gårdhave på arbejdspladsen. Det har været med til at der er flere og flere af mine medarbejdere, der spiser deres frokost og drikker deres kaffe derude, og sidder og nyder den hyggelige gård have vi har fået lavet med disse flotte plantekasser fra lyngeshop.dk. Jeg faldt over dem, da jeg var på udkig efter noget til min egen have derhjemme, og fik så den geniale ide, at få indrettet arbejdspladsens gårdhave til en slags hyggekrog. Nu er der ikke langt fra ide til handling fra min side af, så jeg bestilte 10 plantekasser i forskellig størrelse, fik min sekretær til at sørge for at få dem plantet til.

Plantekasser i rust stål

Nu var de ikke lige hvide dem jeg købte, men i en slags rust – passede godt til de lidt rust røde muresten. Jeg kunne Se mere og flere gårdhaver med plantekasser, og hvordan jeg kunne gøre dem hyggelige, og hvilke størrelser og form de skulle have. Det har vagt stor glæde hos mine medarbejdere – og de har også givet udtryk for at det lige giver deres hjerner et break midt på dagen. Vi fik også lige lavet en af plantekasserne med urter, som man lige kunne spise lidt af nu man sad med sin madpakke i gårdhaven – Så masser af dild, purløg, oregano, timian og persille – så var der lidt til alle.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button